Marijke Bakker geeft praktijkvoorbeelden uit leven van prostituees

Het Scharlaken Koord wordt dagelijks geconfronteerd met het feit dat prostitutie geen normale beroepssector is. In het EO-programma Moraalridders licht Marijke Bakker van het Scharlaken Koord met praktijkvoorbeelden toe waarom zij instemt met Lodewijk Asschers voorstel.

Persoonlijk waardeerde ik in deze uitzending het concrete verhaal van een Hongaarse vrouw die zelfs na 3 maanden zwangerschap iedere dag moet werken. Op deze manier wordt helder dat de legalisering van prostitutie vrouwenmishandeling niet heeft kunnen voorkomen. Het is heel goed dat deze verhalen worden verteld; op deze manier worden de kijkers gestimuleerd om een reeel standpunt ten opzichte van prostitutie in te nemen.

Get Microsoft Silverlight Bekijk de video in andere formaten.

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>