Gastcollege aan de VU

Donderdagavond 25 september heb ik een gastcollege op de Vrije Universiteit in Amsterdam verzorgd. De Theologische Faculteit nodigde mij uit om te spreken over een maatschappelijk fenomeen dat ook linken heeft met theologische vraagstukken. Omdat ik bezig ben met een wetenschappelijk onderzoek naar de religieuze beleving van prostituees is dat een zeer geschikt onderwerp om met de studenten over van gedachten te wisselen.

Het was een heel bijzonder college. De Nederlandse en ook buitenlandse studenten waren zeer betrokken en dachten goed mee over bijvoorbeeld enerzijds de cultuurverschillen en anderzijds de religieuze overeenkomsten tussen de vrouwen.

Voor mij is het altijd winst om met mensen te spreken over mijn onderzoek. Het inspireert mij enorm om mijn onderzoeksresultaten en mijn vragen te delen met anderen. Vol passie ga ik weer verder!

Wilt u mij ook uitnodigen voor een presentatie? Neem contact met mij op via anke@ankevanvlastuin.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>